Сучасні підходи до управління якістю служб обслуговування закладів готельного господарства - Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2021)
В роботі наведено рекомендації щодо управління якістю служби обслуговування закладів готельного господарства.Дані заходи, за умови їх відповідного виконання, забезпечать готелі конкурентну перевагу, що, у свою чергу відіб'ється на результатах фінансово-господарської діяльності та збільшенню показників прибутковості на вкладений капітал. The paper provides recommendations for quality management of hotel services. These measures, subject to their proper implementation, will provide hotels with a competitive advantage, which, in turn, will affect the results of financial and economic activities and increase the return on investment.
Keywords: управління якістю; quality management; служба обслуговування; service; заклади готельного господарства; hotel establishments; кафедра готельно-ресторанної справи