Конкурентоспроможність підприємств харчової галузі: структура та підходи - Драган, Олена Іванівна (My University, 2014)
Обґрунтовано сукупність науково-практичних підходів до формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, зокрема, інноваційного, геронтологічного, ресурсозберігаючого, логістичного, кластерного, корпоративно-командного та реіжинірингу, які передбачають співробітництво на умовах партнерства між суб’єктами ринкових відносин: науковцями, постачальниками, конкурентами, посередниками, персоналом, споживачами для досягнення конкурентних переваг. Grounded set of theoretical and practical approaches to the formation of the competitiveness of the food industry, in particular, innovation, Gerontological, resource , logistic , cluster , corporate team and reizhynirynhu providing for cooperation under the terms of the partnership between the subjects of market relations: academics, suppliers, competitors, resellers and customers to achieve competitive advantage.
Keywords: конкурентоспроможність; система; структура; науково-практичні підходи; підприємство; харчова промисловість; competitiveness; system; structure; scientific approaches; enterprise; food іndustry; кафедра економіки праці та менеджменту