Бондаренко, Дарина АнатоліївнаПетруша, Оксана Олександрівна2024-06-102024-06-102021Бондаренко, Д. Метод аналізування причин і наслідків ризиків окремих етапів харчового виробництва / Д. Бондаренко, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43402Сучасний підхід в управлінні харчовим підприємством повинен базуватись на ризик-орієнтованому мислені, яке передбачає аналізування всіх можливих відхилень, для наступного їх попередження, контролю та управління. Застосування суміщеного методу аналізу причин і наслідків є формування всебічного розуміння системи і виявлення всіх потенційних відхиленьThe modern approach to managing a food enterprise should be based on risk-oriented thinking, which involves analysing all possible deviations for their subsequent prevention, control and management. The application of the combined method of cause and consequence analysis is the formation of a comprehensive understanding of the system and the identification of all potential deviationsukризикпричининаслідкитехнологічний процеснебезпечні фактористерилізація консервhazardcausesconsequencestechnological processhazardous factorssterilisation of canned foodsкафедра експертизи харчових продуктівМетод аналізування причин і наслідків ризиків окремих етапів харчового виробництваThesis0000-0002-6009-127X