Вплив вакуумування та модифікованого газового середовища при пакуванні і зберіганні охолодженого м’яса - Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Сенніков, Станіслав Анатолійович (My University, 2016)
Виробництво охолодженого м’яса нерозривно пов’язане з використанням новітніх технологій та застосуванням сучасних систем пакування, що дозволяє зберегти якісні споживчі властивості даного продукту протягом всього терміну його зберігання і реалізації. Вивчення процесів, що проходять при цьому, направлене на вдосконалення технології виробництва та пакування даного продукту.
Keywords: активність води; пакування; гази; зберігання; water activity; packaging; gases; storage; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування