Пасічний, Василь МиколайовичХрапачов, Олег ВікторовичМаринін, Андрій ІвановичСенніков, Станіслав Анатолійович2019-11-262019-11-262016Вплив вакуумування та модифікованого газового середовища при пакуванні і зберіганні охолодженого м’яса / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін, С. А. Сенніков // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 48–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30443Виробництво охолодженого м’яса нерозривно пов’язане з використанням новітніх технологій та застосуванням сучасних систем пакування, що дозволяє зберегти якісні споживчі властивості даного продукту протягом всього терміну його зберігання і реалізації. Вивчення процесів, що проходять при цьому, направлене на вдосконалення технології виробництва та пакування даного продукту.uk-UKактивність водипакуваннягазизберіганняwater activitypackaginggasesstorageкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВплив вакуумування та модифікованого газового середовища при пакуванні і зберіганні охолодженого м’ясаThesis