Інформаційне забезпечення менеджменту ризиків травмування працівників на підприємстві - Шишков, Валерій Зіновійович; Шишков, Андрій Валерійович (My University, 2020)
У статті висвітлюються питання важливості інформаційного забезпечення менеджменту ризиків виникнення нещасних випадків та професійних захворювань на підприємстві. Всі процеси управління повинні базуватися на аналізі інформаційних потоків. Забезпечення достовірною інформацією для вирішення завдань управління ризиками промислової безпекою можна вважати, як важливе підґрунтя основних умов зниження травматизму і аварійності на підприємствах. Існуюче інформаційне забезпечення потребує детального аналізу відповідності для цілей надійного забезпечення вхідним матеріалом процесів менеджменту, для прогнозування і своєчасного запобігання виникненню і розвитку небезпечних виробничих ситуацій. The article highlights issues of information assurance importance when managing risk of employees' accidents and occupational diseases at the enterprise. All management processes should be based on the analysis of information flows. Providing reliable information for solving the tasks of employees' accidents risk management and the tasks of industrial safety management can be considered as an important basis of the main conditions for reducing injuries and accidents at enterprises. Existing information assurance requires a detailed analysis of conformity for the purposes of providing reliable input materials in management processes, prediction and timely prevention of the emergence and development of hazardous industrial environments.
Keywords: інформація; ентропія; ураження; ризик-менеджмент; невизначеність; information; entropy; injuries; risk management; uncertainty