Рудавська, Ганна БогданівнаАннєнкова, Надія Борисівна2015-05-252015-05-252006Аннєнкова, Н. Б. Споживні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів / Н. Б. Аннєнкова, Г. Б. Рудавська // Товари і ринки. – 2006. – № 2. – С. 116-123.1998-2666https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20717Розглянуто споживні властивості нових комбінованих екструдованих продуктів обґрунтовано можливості підвищення їх біологічної цінності та узагальнено результати досліджень. We consider consumer properties of new combined extruded products reasonably possible increase their biological value and summarizes the results of research.uk-UKспоживні властивостірозширення асортиментуconsumer propertiesexpansion sphereкафедра експертизи харчових продуктівСпоживні властивості нових комбінованих екструзійних продуктівArticle