Роль хмелю в процесах пивоваріння: підбір сортів для покращення смаку та аромату пива - Сидорчук, Марія Василівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Булій, Юрій Володимирович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2025)
Дослідження спрямоване на покращення якості пива шляхом оптимізації використання різних сортів хмелю, враховуючи їхній хімічний склад та вплив на органолептичні характеристики напою.

The study is aimed at improving the quality of beer by optimizing the use of different varieties of hops, taking into account their chemical composition and influence on the organoleptic characteristics of the drink.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; пиво; хміль; екстрагування; аромат; смак; beer; hops; extraction; aroma; flavour