Кошова, Валентина МиколаївнаЛубяной, М. О.2012-12-052012-12-052011Кошова, В. М. Способи переробки пивної дробини / В. М. Кошова, М. О. Лубяной // Напитки. Технологии и инновации. - 2011. - № 7-8. - С. 74-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4125Поживні речовини краще зберігаються при низькій вологості і температурі до 25 ° С. Температура 30-35 ° С і висока вологість близько 60% впливають на активізацію окисних процесів і розвиток мікрофлори - основної причини псування дробини.Nutrients are best stored at low humidity and a temperature of 25 ° C. Temperature of 30-35 ° C and high humidity of about 60% affect the activation of the oxidative processes and the development of microflora - the main cause of damage to grains.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствадробинабілкові речовининеприємний ароматсухі речовиниклітковинаspent grainproteinsunpleasant aromadry matterfiberСпособи переробки пивної дробиниArticle