Ліфіренко, Олена Сергіївна2014-11-272014-11-272014Ліфіренко, О. С. Особливості діяльності готелів, які надають SPA та Wellness - послуги / О. С. Ліфіренко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 622.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18731Відповідно до сучасних світових стандартів, прийнятих в індустрії гостинності, наявність SPA в 3-5-зірковому готелі є необхідною складовою інфраструктури. Сьогодні це такий самий елемент сервісу, як ресторан чи бар, який не викликає жодних сумнівів у своїй доцільності. Саме із цієї причини більшість власників готелів серйозно замислюються про створення SPA. According to modern international standards adopted in the hospitality industry, SPA presence of 3-5-star property has a necessary component of infrastructure. Today it is the same element service restaurant or bar that does not cause no doubt its feasibility. For this reason, most owners Hotels, think seriously about creating SPA.otherінфраструктураSPA-зонаготеліinfrastructurepropertySPA-zoneОсобливості діяльності готелів, які надають SPA та Wellness - послугиOther