Коваленко, Аліна Михайлівна2013-10-222013-10-222012Плахотін, В. Я. Перспективи використання гарбуза у харчовій промисловості / В. Я. Плахотін, В. М. Пасічний, А. М. Коваленко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. наук. праць молодих учених, аспір. та студентів за матеріалами V ВНПК, 6 лиспоп. 2012 р. – Одеса: ОНАХТ, 2012. - Т. 2. – С. 79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10558У статті дана оцінка гарбузу, як цінній місцевій сировині, та обґрунтовано доцільність його використання при створенні збагачених харчових продуктів. Проаналізовано перспективи введення гарбуза в технологію м’ясо-рослинних консервів других страв та м'ясомістких продуктів. The estimation of a pumpkin as a valuable local agricultural raw material was given and the expediency of using a pumpkin in the producing food products was proved. The prospects of using a pumpkin in the technology of canned meat and vegetables of other dishes and meat containing products were analyzed.otherм’ясо-рослинні консервим'ясні і м'ясомісткі продуктигарбузкаротиноїдипектинзбагачені харчові продуктиcanned meat and vegetablesmeat and meat containing productspumpkincarotenoidpectinenriched food productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання гарбуза в харчовій промисловостіArticle