Скарбовійчук, Олександр МихайловичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаФедоров, Володимир Гаврилович2012-06-122012-06-122009Скарбовійчук, О. М. Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром / О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. Г. Федоров // Молочна промисловість. - 2009. - № 5-6 (54/55). - C. 14-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1323За результатами експериментальних досліджень визначені розрахункові формули для обчислення теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром на інтервалі температури від 20 до 80 °С .According to the results of experimental studies determined formulas to calculate the thermophysical properties of condensed milk with sugar in the temperature range from 20 to 80 ° C.otherтеплофізичні характеристикиthermal characteristicsdesign formulaempirical functioncondensed milkрозрахункова формулаемпірична функціямолоко згущенекафедра технології молока і молочних продуктівФормалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукромArticle