Стратегічні рішення як засіб досягнення конкурентоспроможності підприємства - Чеберяк, Олена Петрівна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2015)
Розглядається роль та значення стратегічного менеджменту у досягненні конкурентоспроможності підприємства.
Keywords: стратегія; стратегічні рішення; конкурентоспроможність підприємства; strategy; strategic decisions; competitiveness of enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту