Красуля, Олена ОлександрівнаГрек, Олена Вікторівна2013-04-032013-04-032012Красуля, О. О. Сироваткові напої бродіння на основі сухих солодових сумішей / О. О. Красуля, О. В. Грек // Біотехнологія ХХІ століття: Тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції. (Київ, 5 квітня 2012 р.). — Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут», 2012 – С. 58-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7230В статті досліджено процес бродіння квасного сусла на основі відновленої сухої суміші сироватки та житнього солоду. Розглянуто переваги застосування сухих сумішей для виробництва напоїв. In this article the possibilities the process of fermentation kvass wort on the based on restored dry mixture of whey and rye malt. Advantages of the use of dry mixes in the production of fermentation drinksotherмолочна сироваткаwheyнапій бродінняfermentation drinkсолод житній ферментованийa ferment rye maltсуха сумішdry mixtureквасне суслоkvass wortкафедра технології молока і молочних продуктівСироваткові напої бродіння на основі сухих солодових сумішейOther