Нестеренко, Лідія КостянтинівнаЧебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна2019-06-272019-06-272019Нестеренко, Л. К Вплив екстракту розмарину на властивості крему, що містить рослинні олії / Л. К. Нестеренко, Х. В. Чебаненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч.2. – С. 223https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29925uk-UKкафедра харчової хіміїекстрактрозмариноливкова оліяокисненняextract,rosemaryolive oiloxidationВплив екстракту розмарину на властивості крему, що містить рослинні оліїThesis