Системний аналіз технологічного комплексу неперервно-періодичного типу молокозаводу - Власенко, Лідія Олександрівна; Кронг (Довженко), Євгенія Володимирівна (My University, 2014)
Більшість ліній молокозаводу відносяться до технологічних процесів неперервно-періодичного типу. Основними завданнями при управлінні об'єктами такого типу є чітка і своєчасна координація суміжних ділянок, відділень і т. д; мінімізація або повне виключення простоїв та перенавантажень ліній, так як це впливає на ефективність роботи як окремої технологічної лінії так і всього заводу вцілому.
Keywords: молокозавод; сировина; системний аналіз; milk; systems analysis; raw; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка