Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаСімонова, Ірина Іллівна2020-07-012020-07-012020Гащук, О. І. Моделювання рецептур сосисок спеціального призначення з використанням цільної крові / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк. І. І. Сімонова // Modern science: problems and innovations : abstracts of the 3rd International scientific and practical conference. - Stockholm, Sweden : SSPG Publish, 2020. - P. 189-195.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31738Метою роботи є дослідження впливу продуктів переробки крові на якісні показники сосисок оздоровчо-профілактичного призначення. При розробленні рецептури сосисок оздоровчо-профілактичного призначення, обрано м'ясо індиків та використання білку крові Глобін Vepro Gel 95 HV у складі білково-жирової емульсії (БЖЕ) та цільну кров з метою підвищення вмісту заліза у продукті. The aim of the work is to study the influence of blood processing products on the quality of sausages for health and preventive purposes. When developing the recipe for sausages for health and preventive purposes, turkey meat and the use of blood protein Globin Vepro Gel 95 HV in the composition of protein-fat emulsion (BZHE) and whole blood to increase the iron content in the product.продукти спеціального призначенням'ясо індиківбілки кровіspecial purpose productsturkey meatblood proteinsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМоделювання рецептур сосисок спеціального призначення з використанням цільної кровіThesis