Бондар, Ольга ЮріївнаЯнюк, Тетяна Іванівна2014-07-142014-07-142014Бондар, О. Термодинамічна взаємодія води і льону / О. Бондар, Т. Янюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 262-263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16104Проведені досліди показали, що досліджувані зразки льону які зволожувались у герметичних посудинах протягом 24 год і 48 год поглинали повністю всю воду. Також видно по результатам експериментальних даних, що вологість збільшується прямопропорційно до збільшення кількості вологи і часу замочування.uk-UKтермодинамічна взаємодіявологістьльонthermodynamic interactionlinenhumidityкафедра технології зберігання і переробки зернаТермодинамічна взаємодія води і льонуOther