Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2014-11-042014-11-042014Пасічний, В. М. Сучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17915Дефіцит повноцінних білків тваринного походження в раціоні харчування населення зумовив інтенсивний розвиток нових тенденцій у технології м'ясопродуктів, що полягають в оптимальному комбінуванні м'ясних і не м'ясних білоквмісних напівфабрикатів, з метою отримання високоякісних, збалансованих за біологічною цінністю продуктів харчування. Deficiency of valuable animal protein in the diet population has led to intensive development of new trends in meat technology, what is the optimum combination of meat and not meat bilokvmisnyh intermediate products, in order to obtain high-quality, balanced on biological value of foods.otherнапівфабрикатиамінокислотим'ясопродуктиconvenience foodsamino acidsmeat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктівOther