Штангеєв, Валерій Остапович2014-11-182014-11-182014Штангеєв, В. О. Удосконалення обладнання кристалізації цукру / В. О. Штангеєв // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 507.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18480Ефективність процесу кристалізації цукру значною мірою пов'язана з явищем адгезії, яке перешкоджає тривалому використанню обладнання та вирішенню проблеми безперервного уварювання цукрових утфелів. The efficiency of sugar crystallization process is largely associated with the phenomenon adhesion, which prevents prolonged use of equipment and solution the problem of continuous boiling sugar massecuite.otherадгезіяцукровий утфелькристалізація цукруadhesionsugar massecuitecrystallization of sugarкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняУдосконалення обладнання кристалізації цукруOther