Сафонова, Ольга МиколаївнаКамбулова, Юлія ВікторівнаЗахарченко, Віталій ОлександровичПерцевой, Федір ВсеволодовичСавранська, Рита НаумівнаЧуйко, Людмила Олексіївна2014-03-262014-03-262001Патент 42270 UA, МПК 7 A21D13/08. Спосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату / Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В., Захаренко В. О., Савранська Р. Н., Чуйко Л. О. ; заявник Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В. – № 2000127260 ; заявл. 18.12.2000 ; опубл. 15.10.2001, Бюл. № 9, 2001 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13465Спосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату, який включає приготування яєчно- цукрово-масляної збитої маси, замішування з борошняною сировиною, випікання, охолодження та вистоювання, який відрізняється тим, що на етапі замішування тіста як борошняну сировину використовують борошняну композицію, яка включає борошно тритікале і борошно ячмінне у співвідношенні 1 : 3 та добавки-покращувачі – 0,3 – 0,4 % хлориду натрію та 0,3 – 0,4 % ацетату натрію до маси всього борошна, яке використовується. A method for producing semi-finished biscuit oil, which includes preparation of the egg-sugar-oil-whipped egg masses, mixing with raw flour, baking, cooling and left standing, wherein, the step of kneading raw materials like flour used dissolved flour composition which comprises tritikale flour and barley flour in the ratio 1 : 3, enhancers and additives – 0,3 – 0,4% sodium chloride and 0,3 – 0,4 % sodium acetate weight of the total flour used.uk-UKвершкове маслобісквітне тістоборошняна композиціяхлорид натріюацетат натріюbutterdough of biscuitflour compositionsodium chloridesodium acetateкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 42270)Other