Застосування інструментів електронної освіти для навчання іноземної мови студентів немовних ВНЗ - Ковальчук, Ольга Сергіївна (My University, 2016)
Використання Moodle на заняттях з іноземної мови дозволяє вирішувати не тільки загально дидактичні завдання, але і методичні, пов’язані з розвитком іншомовної комунікативної компетентності, насамперед у читанні та аудіюванні.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; іноземна мова; електронна освіта; студент; электронное образование; иностранный язык; student; e-education