У шумі сосон твориться знання - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2012)
Міждисциплінарні стосунки сьогодні набувають особливої ваги. Як спілкування між народами творить велику світову культуру, так і плідні контакти між різними галузями науки збагачують одне одного, приводять до появи нових реалій та нових уявлень про світ. Interdisciplinary relationships now take on special significance. As communication between nations creates a great world culture and fruitful contacts between the different branches of science enrich each other, leading to new realities and new ideas about the world.
Keywords: наукова конференція; міжнародні зв'язки; традиції; співпраця; scientific conference; international relations; tradition; cooperation; кафедра гуманітарних дисциплін