Авдієнко, Світлана ОлексіївнаСлободян, Ольга ПетрівнаМатиящук, Олена Володимирівна2016-09-152016-09-152015Авдієнко, С. Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах / С. Авдієнко, О. Слободян, О. Матиящук // Продовольча індустрія АПК. – 2015. - № 4. – С. 13-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24017Проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах молокопереробної галузі. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що допоможе попередити втрати серед персоналу, знизити ризик появи вторинних уражаючих факторів та мінімізувати негативні наслідки In the article analyzed possible causes the occurrence of accidents in the dairy industry. Reviewed the main ways of preventing the accidents. This will prevent loss among staff and minimize the negative effects.uk-UKаварійна ситуаціяаваріябезаварійна зупинкааміакammoniaoccurrence of accidentsaccidenttrouble-free stopкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПопередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствахArticle