Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах - Авдієнко, Світлана Олексіївна; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2015)
Проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах молокопереробної галузі. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що допоможе попередити втрати серед персоналу, знизити ризик появи вторинних уражаючих факторів та мінімізувати негативні наслідки In the article analyzed possible causes the occurrence of accidents in the dairy industry. Reviewed the main ways of preventing the accidents. This will prevent loss among staff and minimize the negative effects.
Keywords: аварійна ситуація; аварія; безаварійна зупинка; аміак; ammonia; occurrence of accidents; accident; trouble-free stop; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції