Мозоль, Юлія ВасилівнаСтрашинський, Ігор МирославовичСтепаненко, Інна Олександрівна2014-08-052014-08-052014Мозоль, Ю. В. Використання білків рослинного походження в м'ясній промисловості / Ю. В. Мозоль, І. М. Старшинський, І. О. Степаненко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 54-55https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16295Потреба суспільства у збільшенні обсягів продовольства та нові економічні умови ставлять перед харчовою промисловістю питання, пов'язані з комплексною переробкою сировини, удосконаленням техніки та розробкою прогресивної технології, освоєнням нетрадиційних видів сировини, випуском нових видів харчових продуктів. The need for society to increase the volume of food and new economic conditions pose food industry issues related to complex processing of raw materials, improvement of technology and the development of advanced technology, the development of unconventional raw materials, production of new food products.otherудосконалення технікирослинні білкикомплексна переробка сировиниimprovement of equipmentplant proteinscomplex processing of raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання білків рослинного походження в м'ясній промисловостіOther