Роль гуманітарних дисциплін у технічному ВНЗ - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2018)
У статті досліджено роль гуманітарних дисциплін у технічному ВНЗ. Роль гуманітарної підготовки в технічному ВНЗ передусім спрямовані на виконання нових завдань і в гуманітарній підготовці також, серед яких адаптація молодої людини до швидкоплинних змін у суспільстві. The article investigates the role of humanitarian disciplines in technical higher education institutions. The role of humanitarian training in technical universities is primarily aimed at fulfilling new tasks and in humanitarian training, including the adaptation of a young person to fleeting changes in society.
Keywords: гуманітарні дисципліни; вищий навчальний заклад; технічний вищий навчальний заклад; кафедра гуманітарних дисциплін; humanitarian disciplines; higher educational institution; technical higher educational institution