Niemirich, OleksandraFrolova, NataliaUstymenko, IhorHavrysh, Andrey2021-02-082021-02-082020Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage / O. Niemirich, N. Frolova, І. Ustymenko, A. Havrysh // Ukrainian Food Journal. – 2020. – Vol. 9, Issue 4. – P. 864–872.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32520Comparison of volatile substances between fresh and dried samples of cabbage allows us to claim the preservation of valuable biological substances of fresh cabbage after drying with mixed heat and to spread this method of processing cabbage with maximum use of its useful properties.Порівняння летких речовин у свіжих і висушених зразках капусти підтверджує збереження цінних біологічних речовин свіжої капусти після сушіння зі змішаним теплопідведенням. Цей спосіб оброблення капусти максимально зберігає її корисні властивості.encabbagechromatographyvolatile compounddryingcompositionкапустасушінняхроматографіялеткі сполукискладкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїDifferences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbageArticle