Економіко-математичне моделювання - Мазник, Ліана Валеріївна; Коннова, Любов Олександрівна; Чорноус, Людмила Василівна (My University, 2013)
Навчально-методичний посібник до вивчення дисципліни, виконання лабораторних та контрольних робіт для студентів за напрямом підготовки 6.030509 «Облік і аудит» та 6.030508 «Фінанси і кредит».
Keywords: обмеження; кореляція; економіко-математичні моделі; оптимальне планування; цільова функція; ограничения; экономико-математические модели; корреляция; оптимальное планирование; целевая функция; constraints; correlation; economic and mathematical models; optimal scheduling; objective function; кафедра економіки праці та менеджменту