Сушков, Микита Андрійович2022-05-112022-05-112022Сушков, М. А. Проект цеху виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн дал напоїв на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Микита Андрійович Сушков ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2022. – 104 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37437кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабезалкогольні напоїсолодовий екстрактекстракціяцукровий сиропягідна сировинаорганолептична оцінкаПроект цеху виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн дал напоїв на рікOther