Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичСтепчук, І. М.2013-01-252013-01-252012Шаповаленко, О. І. Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, І. М. Степчук // Зберігання і переробка зерна. - 2012. - №12. - С. 64-65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5610В статті наведено інформацію про солод, процес та мету його отримання. Досліджено вплив рН водних розчинів на енергію проростання та схожість зерна ячменю. В статті є результати щодо хімічного складу (протеїн, крохмаль) солоду та їх аналіз. Рекомендовано використовувати солод для виробництва рідких комбікормів.uk-UKсолодmaltхімічний складячміньпротеїнкрохмальводні розчиниенергія проростаннясхожістьхимический составячменьпротеинкрахмалводные растворыэнергия прорастаниявсхожестьchemical compositionbarleyproteinstarchaqueous solutionssprouting energygerminationкафедра технології зберігання і переробки зернаЗміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщуванняArticle