Бойко, МаринаПодобій, Олена ВалеріївнаЖитнецький, Ігор Володимирович2019-05-212019-05-212018Бойко, М. Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята'' / М. Бойко, О. В. Подобій, І. В. Житнецький // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали IIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21–22 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 192–193.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29275uk-UKхарчова добавкакмин чорнийефірна олія кминубіологічно-активні речовиниfood additiveblack cumincumin essential oilbiologically active substancesкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівРозробка технології харчової добавки на основі кмину чорногоArticle