Василенко, Сергій МихайловичСавич, Анатолій НикифоровичШтангеєв, Костянтин ОстаповичЯковець, Іван ІвановичСосницький, Віталій ВолодимировичОлійнічук, Сергій ТимофійовичШиян, Петро ЛеонідовичРудаков, Володимир КостянтиновичКизюн, Григорій ОлександровичСизько, Валерій БорисовичХомічак, Любомир Михайлович2013-02-062013-02-062009Пат.№44755 А Україна,МПК C10L1/10. Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу / Василенко С. М., Савич А. Н., Штангеєв К. О., Яковець І. І., Сосницький В. В., Олійнічук С. Т., Шиян П. Л., Рудаков В. К., Кизюн Г. О., Сизько В. Б., Хомічак Л. М. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій.- №200905098 ; заявл. 22.05.2009р. опубл. 12.10.2009, Бюл. №19, 2009р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6107Корисна модель відноситься до харчової промисловості. Запропонований спосіб сприяє підвищенню виходу спирту і біоетанолу шляхом використання нового цукровмісного продукту – загального відтоку утфелю ІІ кристалізації та частини дифузійного соку в кількості 20-30 % до маси буряків. An useful model behaves to food industry. The offered method assists the increase of exit of alcohol and bioethanol by the use of new sugarcontain product - general outflow of ІІ crystallization utfel and part of diffusive juice in an amount 20-30 %% to mass of beet.otherвідтік утфелю ІІ кристалізаціїдифузійний сікотток утфеля ІІ кристаллизацииoutflow of ІІ crystallization utfeldiffusive juiceкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології цукру і підготовки водикафедра теплоенергетики та холодильної технікиСпосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу (Патент на корисну модель № 44755)Other