Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу (Патент на корисну модель № 44755) - Василенко, Сергій Михайлович; Савич, Анатолій Никифорович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Яковець, Іван Іванович; Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Кизюн, Григорій Олександрович; Сизько, Валерій Борисович; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2009)
Корисна модель відноситься до харчової промисловості. Запропонований спосіб сприяє підвищенню виходу спирту і біоетанолу шляхом використання нового цукровмісного продукту – загального відтоку утфелю ІІ кристалізації та частини дифузійного соку в кількості 20-30 % до маси буряків. An useful model behaves to food industry. The offered method assists the increase of exit of alcohol and bioethanol by the use of new sugarcontain product - general outflow of ІІ crystallization utfel and part of diffusive juice in an amount 20-30 %% to mass of beet.
Keywords: відтік утфелю ІІ кристалізації; дифузійний сік; отток утфеля ІІ кристаллизации; outflow of ІІ crystallization utfel; diffusive juice; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки