Михалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія ВіталіївнаТочкова, Оксана Василівна2019-11-052019-11-052019Михалевич, А. П. Розроблення рецептури та технології плодово-овочевого соусу з горіхоплідною сировиною / А. П. Михалевич, В. В. Скуйбіда, О. В. Точкова // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 р. – Ч. 1. – С. 321.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30220Розробка технологій натуральних продуктів здорового харчування, що користуються високим попитом серед населення, таких як соуси на рослинній сировині, яка сприяє підвищенню біологічної та харчової цінності, розширенню асортименту, є актуальною. The development of technologies for healthy foods that are in high demand among the population, such as sauces on vegetable raw materials, which promotes the increase of biological and nutritional value, the expansion of the range, is relevant.uk-UKрецептура соусуплодо-овочевий соускедрові горіхикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології консервуванняfruit and vegetable saucepine nutscomposition of sauseкафедра технології консервуванняРозроблення рецептури та технології плодово-овочевого соусу з горіхоплідною сировиноюThesis