Розроблення рецептури та технології плодово-овочевого соусу з горіхоплідною сировиною - Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Точкова, Оксана Василівна (My University, 2019)
Розробка технологій натуральних продуктів здорового харчування, що користуються високим попитом серед населення, таких як соуси на рослинній сировині, яка сприяє підвищенню біологічної та харчової цінності, розширенню асортименту, є актуальною. The development of technologies for healthy foods that are in high demand among the population, such as sauces on vegetable raw materials, which promotes the increase of biological and nutritional value, the expansion of the range, is relevant.
Keywords: рецептура соусу; плодо-овочевий соус; кедрові горіхи; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології консервування; fruit and vegetable sauce; pine nuts; composition of sause; кафедра технології консервування