Нова технологія хімічного знекиснення води - Поржезінський, Юрій Георгійович (My University, 2014)
Хімічна деаерація дешевше і простіше за вакуумну деаерацію і останнім часом широко застосовується для підготовки живильної води для водогрійних котлів і підживильної води для теплових мереж. Chemical deaeration cheaper and easier for vacuum deaeration and recently widely used for the preparation of feed water for boilers and pidzhyvylnoyi water heating systems.
Keywords: деаерація; знекиснення води; deaeration; deoxygenation of water; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки