Поржезінський, Юрій Георгійович2014-11-212014-11-212014Поржезінський, Ю. Нова технологія хімічного знекиснення води / Ю. Поржезінський // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 543.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18556Хімічна деаерація дешевше і простіше за вакуумну деаерацію і останнім часом широко застосовується для підготовки живильної води для водогрійних котлів і підживильної води для теплових мереж. Chemical deaeration cheaper and easier for vacuum deaeration and recently widely used for the preparation of feed water for boilers and pidzhyvylnoyi water heating systems.otherхімічна деаераціявакуумна деаераціязнекиснення водиchemical deaerationvacuum deaerationdeoxygenation of waterкафедра теплоенергетики та холодильної технікиНова технологія хімічного знекиснення водиOther