Мурашко, Катерина СергіївнаШутюк, Віталій Володимирович2017-06-202017-06-202017Мурашко, К. С. Дослідження процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 281.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25625В роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process.uk-UKсушінняпопереднє обробленнякорень селериdryingpre-processingceleryкафедра технології консервуванняДослідження процесу сушіння кореню селериThesis