Шульга, Оксана СергіївнаСімурова, Наталія ВячеславівнаШульга, Сергій ІвановичПерепелиця, Олександр Петрович2019-01-152019-01-152018Модифікація картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні дослідження одержаного продукту / О. С. Шульга, Н. В. Сімурова, С. І. Шульга, О. П. Перепелиця // Voprosy khimii i khimicheskoi tekhnologii. – 2018. – №2. – С. 128-136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28722В статті наведено результати модифікації картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні характеристики одержаного продукту. The paper presents the results of the modification of potato starch with chlorinated propionic acid and the physical and chemical characteristics of the product obtained.uk-UKмодифікаціякрохмальхлорангідрид пропіонової кислотиmodificationstarchpropionic acid chlorideкафедра експертизи харчових продуктівкафедра харчової хіміїМодифікація картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні дослідження одержаного продуктуArticle