Модифікація картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні дослідження одержаного продукту - Шульга, Оксана Сергіївна; Сімурова, Наталія Вячеславівна; Шульга, Сергій Іванович; Перепелиця, Олександр Петрович (My University, 2018)
В статті наведено результати модифікації картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні характеристики одержаного продукту. The paper presents the results of the modification of potato starch with chlorinated propionic acid and the physical and chemical characteristics of the product obtained.
Keywords: модифікація; крохмаль; хлорангідрид пропіонової кислоти; modification; starch; propionic acid chloride; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра харчової хімії