Шаповаленко, Олег ІвановичСкорикова, Ганна ІванівнаКорж, Тамара ВолодимирівнаБублик, І. В.Степчук, Ю. П.Раташнюк, Петро Віталійович2012-12-192012-12-192003Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна круп'яних культур / Шаповаленко, Г. І. Скорікова, Т. В. Корж, І. В. Бублик, Ю. П. Степчук, П. В. Раташнюк // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 12. - С. 44-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4613Зроблена порівняльна оцінка якості та поживної цінності різних круп хлібних злаків – гречки, вівса, ячменю. Показано, що суміші круп у визначених співвідношеннях, краще можуть забезпечувати споживачів вітамінами, мікроелементами, білками та ін. A comparative evaluation of the quality and nutritional value of different cereals cereals - buckwheat, oats and barley. It is shown that a mixture of cereals in specific ratios, are better able to provide consumers with vitamins, minerals, proteins, etc.uk-UKкрупиякістьгречкаовесячміньcerealsqualitybuckwheatoatsbarleyкафедра технології зберігання і переробки зернаПоживна цінність продуктів, виготовлених із зерна крупяних культурArticle