Трегуб, ДмитроПащенко, Богдан СергійовичБойко, Юрій Іванович2024-04-092024-04-092016Трегуб, Д. Гумова суміш на основі натурального каучуку / Д. Трегуб, Б. С. Пащенко, Ю. І. Бойко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 121https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42731Показано, що наявність в основі гумової суміші натурального каучуку усуває недоліки аналогів - композиції на основі синтетичного каучуку для харчового машинобудування, а також дає додаткові переваги в застосуванні.It has been shown that the presence of natural rubber in the rubber compound eliminates the disadvantages of analogues - compositions based on synthetic rubber for food processing machinery, and also provides additional advantages in application.ukкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра експертизи харчових продуктівгумова сумішнатуральний каучукгалузеве машинобудуванняdepartment of foodstuff expertiserubber compoundnatural rubberindustrial engineeringГумова суміш на основі натурального каучукуThesishttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061https://orcid.org/0000-0002-8972-7446