Гумова суміш на основі натурального каучуку - Трегуб, Дмитро; Пащенко, Богдан Сергійович; Бойко, Юрій Іванович (My University, 2016)
Показано, що наявність в основі гумової суміші натурального каучуку усуває недоліки аналогів - композиції на основі синтетичного каучуку для харчового машинобудування, а також дає додаткові переваги в застосуванні.

It has been shown that the presence of natural rubber in the rubber compound eliminates the disadvantages of analogues - compositions based on synthetic rubber for food processing machinery, and also provides additional advantages in application.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; гумова суміш; натуральний каучук; галузеве машинобудування; department of foodstuff expertise; rubber compound; natural rubber; industrial engineering