Синтез білка у клітині - Скроцька, Оксана Ігорівна (My University, 2013)
У презентації розглянуто основні етапи синтезу білка у клітині: транскрипцію, трансляцію, а також особливості систем транскрипції/трансляції у про- та еукаріот. The presentation of the basic steps of protein synthesis in the cell: transcription, translation, and especially of transcription/translation in prokaryotes and eukaryotes
Keywords: транскрипція; трансляція; синтез білка; transcription; translation; protein synthesis; кафедра біотехнології і мікробіології