Коноба, Ольга Іванівна2021-06-022021-06-022020Коноба, О. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Іванівна Коноба ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 150 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34218otherсирковий десерторганолептичні показникифізико-хімічні показникисистема управління безпечністюрозроблення заходів технологічної експертизикафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»Other