Аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2007)
У тезах надано аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості, а саме: кондитерської, хлібопекарської, пиво-безалкогольної, молочної, м’ясної, цукрової. In theses analyzes innovation financing of certain enterprises of food industry, namely, confectionery, baking, beer and soft drinks, dairy, meat and sugar.
Keywords: фінансування інновацій; інноваційна діяльність підприємства; innovation processes; кафедра економіки і права