Проблеми уповільнення обігу оборотних коштів у молочній промисловості України - Межинська-Бруй, Олена Юріївна (My University, 1999)
У статті розглянуті фактори, що впливають на прискорення оборотності коштів. Виявлено проблеми підприємств молочної галузі України. The article describes the factors that affect the acceleration of turnover funds. The problems of the dairy industry in Ukraine.
Keywords: оборотні кошти; уповільнення обігу; молочна промисловість; current assets; slowing circulation; dairy industry; кафедра економіки праці та менеджменту