Окупація Лубенськолго району німецько-фашистськими загарбниками - Левицька, Надія Миколаївна; Наливайко, Максим Євгенійович (My University, 2017)
Територія Лубенщини належить до тих місцевостей Європи, які були заселені людьми ще з часів старого кам'яного віку (палеоліту). Первісні люди жили тут десятки тисяч років тому. Про це свідчить, наприклад, стоянка людини пізнього кам'яного віку біля села Гінці Лубенського району. Lubenschyny The area is one of those areas of Europe that were inhabited by people ever since the Old Stone Age (Paleolithic). Primitive people lived here thousands of years ago. This is evidenced, for instance, park late Stone Age man near the village couriers Lubenskyi area.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; війна; окупація; німецько-фашистські загарбники; war; occupation; German fascist invaders