Інноваційні методи формування іншомовної комунікативної компетенції - Яненко, Лариса Петрівна; Юрчук, Людмила Володимирівна (My University, 2018)
У статті досліджується найефективніші технології у мовленнєвій підготовці студентів вищих немовних закладів освіти, аналізується досвід їх використання для формування іншомовної комунікативної компетенції майбутніх фахівців. The article deals with the most effective technologies in students speech training of higher non-language educational institutions, analyzes the experience of their use for the formation of future specialists foreign-language communicative competence.
Keywords: комунікативна компетенція; інтерактивні технології; рольові ігри; проектна методика; творче мислення; communicative competence; interactive technologies; role-playing games; design method; creative thinking; кафедра іноземних мов професійного спрямування