Shevchenko, VasilyPylypiva, Catherine2014-06-162014-06-162014Shevchenko, V. Food for Tomorrow / V. Shevchenko, K. Pylypiva // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, - 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 285–286.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15213Molecular Gastronomy blends physics and chemistry to transform the tastes and textures of food. The result? New and innovative dining experiences.enmolecular gastronomyinnovative experiencesgastronomic phenomenaмолекулярна гастрономіяінноваційний досвідгастрономічний феноменмолекулярная гастрономияинновационный опытгастрономический феноменкафедра іноземних мов професійного спрямуванняFood for Tomorrow