Кубрякова, Вікторія Олександрівна2024-09-102024-09-102024Кубрякова, В. О. Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кубрякова Вікторія Олександрівна ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2024. – 136 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44795ukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїчізкейкстевіягоріхове борошнокондитерські виробисоєвий сир тофусублімований порок вишнісухофруктиДослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчуванняOther