Українська культура ХХ ст. як втілення промислового перевороту - Коцюбанська, Ольга Олександрівна (My University, 2016)
Стаття присвячена культурному розвитку українських міст за часів промислового перевороту. The abstract is devoted to the cultural development of Ukrainian city during the time of industrial revolution.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; culture; культура; industry; промисловість