Волощук, Галина ІванівнаКочура, Н. М.Юрчак, Віра Гаврилівна2013-03-212013-03-211999Волощук, Г. І. Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавуами / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – К.: УкрІНТЕІ. – 1999. – №3-4. – С. 31 – 32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7006Досліджено властивості макаронного тіста з овочевими порошками: крихтуватість, міцність, швидкість пресування. Встановлено зростання крихтуватості, пластичності тіста та швидкості пресування виробів, що позитивно впливає на якість продукції. The properties of macaroni dough with vegetable powders: friability, strength, speed of the pressing were investigated. It was established, that the friability, the plasticity of the dough and the speed of pressing were increased. These facts have a positive effect on the quality of macaroni products.otherмакаронне тістоовочеві порошкикрихтуватість тістаклейковинаміцністьшвидкість пресуванняmacaroni doughvegetable powdersfriability of the doughglutenstrengthspeed of the pressingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівТехнологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавкамиArticle