Гаврилюк, О. П.Жужукіна, Наталія Іванівна2013-12-242013-12-242013Гаврилюк, О. П. Підвищення ефективності формування і використання основного капіталу підприємства / О. П. Гаврилюк, Н. І. Жужукіна // Наукові здобуткммолоді-вирфшенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих вчених,аспірантів і студентів, 15 - 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 3. – С. 519-520.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12457otherхарчова промисловістьуправління підприємництвомекономікаfood processingmanagement in businesseconomyкафедра економіки і праваПідвищення ефективності формування і використання основного капіталу підприємстваThesis