Використання ярих та озимих сортів ячменю для отримання світлого пивоварного солоду - Кошова, Валентина Миколаївна; Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас Григорович; Бартошак, Андрій (My University, 2014)
На сьогодні солод виготовляють в основному із ярого пивоварного ячменю. Стаття присвячена використанню озимого дворядного ячменю для виробництва світлого пивоварного солоду, замість ярового. У статті досліджені фізико-хімічні показники ярого і озимого ячменю в процесі замочування та солодорощення. For today malt is made mainly from furious brewing barley. The article is devoted to the use of winterannual double-row barley for the production of light brewing malt, instead of spring. In the articles investigational physical and chemical indexes of furious and winter-annual barley are in the process of soakage and malt growing.
Keywords: ярий ячмінь; озимий ячмінь; замочування; солодорощення; солод; рівняння регресії; spring barley; winter barley; soaking; solodoroschennya; malt; regression equation; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв