Кошова, Валентина МиколаївнаПопова, Наталія ВікторівнаМисюра, Тарас ГригоровичБартошак, Андрій2014-10-132014-10-132014Використання ярих та озимих сортів ячменю для отримання світлого пивоварного солоду / В. М. Кошова, Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, А. В. Бартошак // Наукові праці ОНАХТ. — 2014. — Т. 46, № 2. — С. 225-227https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17209На сьогодні солод виготовляють в основному із ярого пивоварного ячменю. Стаття присвячена використанню озимого дворядного ячменю для виробництва світлого пивоварного солоду, замість ярового. У статті досліджені фізико-хімічні показники ярого і озимого ячменю в процесі замочування та солодорощення. For today malt is made mainly from furious brewing barley. The article is devoted to the use of winterannual double-row barley for the production of light brewing malt, instead of spring. In the articles investigational physical and chemical indexes of furious and winter-annual barley are in the process of soakage and malt growing.uk-UKярий ячміньозимий ячміньзамочуваннясолодорощеннясолодрівняння регресіїspring barleywinter barleysoakingsolodoroschennyamaltregression equationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвВикористання ярих та озимих сортів ячменю для отримання світлого пивоварного солоду