Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаСімахіна, Галина Олександрівна2016-09-272016-09-272013Миколів, Т. І. Використання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві ресторанної продукції / Т. І. Миколів, Г. О. Сімахіна // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 19-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24224Збагачення ресторанної продукції мінералізованим зерном з використанням нових форм мінеральних речовин - в органічно зв’язаній формі, є оптимальним шляхом подолання недостатнього вмісту мікроелементів в раціонах харчування, призначених для масового споживача. Enrichment restaurant mineralized grain products using new forms of minerals - in organically bound form is the best way to overcome the lack of trace elements in the diet intended for the mass market.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівмікроелементиресторанна продукціязбагачення зернаmineralsrestaurant productsenrichment of grainВикористання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві ресторанної продукціїOther