Використання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві ресторанної продукції - Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2013)
Збагачення ресторанної продукції мінералізованим зерном з використанням нових форм мінеральних речовин - в органічно зв’язаній формі, є оптимальним шляхом подолання недостатнього вмісту мікроелементів в раціонах харчування, призначених для масового споживача. Enrichment restaurant mineralized grain products using new forms of minerals - in organically bound form is the best way to overcome the lack of trace elements in the diet intended for the mass market.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; мікроелементи; ресторанна продукція; збагачення зерна; minerals; restaurant products; enrichment of grain